Egy boka története

Boka története

A Pál utcai fiúk

Category Kristálykoponya üzenetekÖnmagunk tudatos felfedezéseTudatosság Engedélyt kaptam attól, aki érintett, hogy név nélkül megint meséljek, úgyhogy fogadjátok szeretettel ezt a mesémet. Ketten megtiszteltek azzal, hogy együtt eljöttek hozzám a havi kristálykoponya találkozóra, ahol kipróbáltuk a kvantumágyat kristálykoponyákból  körberakjuk egymást fekvő helyzetben, és kvantummezőt működtetünk.

Nem foglalkoztam vele tovább. A találkozó után egyikőjük rám írt, hogy a másikójuknak csúnyán bedagadt a bokája, de nincs semmi baj, gyógyítgatják, van hozzá technikájuk, rendben lesz, csak jelezte felém mi történt.

  1. A csípőízületek fájnak, ha nyújtják
  2. Email Hősnek születni kell, vagy a helyzet ereje érlel meg hősöket?
  3. Hétköznapi történetek hálójában - Tóth Krisztina: Pixel május 17, - A költőként induló majd prózával foglalkozó Tóth Krisztina novellásköteteit akaratlanul is a ban megjelent Vonalkódhoz hasonlítja az olvasó.
  4. A középiskolások megvédik a játszóterüket a kis Nemecsek Ernő segítségével, aki életét áldozza a grundért.
  5. A Magyar irodalom története ig - Imre Bán - Google Книги
  6. Ízületi fájdalom és megnagyobbodott nyirokcsomók

Mindig örömmel veszek minden visszajelzést, mert mindenből tanulok. Mivel csak bejelentették, hogy minden rendben lesz, nem foglalkoztam vele tovább. További napok teltek el, mikor újabb üzenetet kaptam, most már az érintettől.

boka története

Elmesélte, milyen állapotba került a bokája minden fizikai trauma nélkül, és hogy továbbra is gond van vele, van-e valami ötletem, hogy mi történhetett.

Ekkor viszont beültem a kristálykoponyák közé, és a következő dolog történt. Üzenet Üzenet: Gyógyító. A gyógyító minőségek megváltozásához, erősödéséhez, átstruktúrálódásához erős tisztulásra van szükség női minőségekben, boka története energiák megmozdításához kapcsolódó emlékekben, és a boka tudatalattiban elfojtott emlékek tisztulásához hoz tünetet.

Suttogják a Fák - A Pál Utcai Fiúk Musical (animatic)

Ekkor belső képsorok indultak el bennem. Az első képsoron azt láttam, ahogy egy vágtázó ló húz maga után egy embert, aki bokájánál fogva van hozzákötve. A második boka története erősebb volt. Egy rabszolganőt láttam vasra verve, a bokájánál  igyekezett kiszabadulni a vasperec  fogságából, mert nem bírta tovább elviselni a megaláztatást, erőszakot, a szabadulás reményével járó fizikai fájdalom elviselhetőbb volt, mint amit napról napra műveltek vele.

boka története

Ekkor megjelent az is, akivel nálam volt a találkozón, vagyis ebben az előző életben mindketten jelen voltak. Majd beindult egy harmadik képsor is.

boka története

Erős indulatokat éreztem, és láttam, ahogy egy nőnek házasságtörés miatt csonkolják a lábát bokától lefelé, hogy emlékezzen a félrelépésére egy életre. A kvantummező emlékeztető minősége megmozdította és egy tünethez sűrítette ezeket az elfojtott, lezárt emlékeket — amik miatt erős barátságok, kapcsolatok, kötődések tudnak kialakulni későbbi életekben, hogy megfelelő terepen feldolgozhatóak legyenek —  mert szükséges volt, hogy régi lelki fájdalmak gyógyulhassanak, de ehhez a belső gondolataim szerint nem a bokát kell boka története, hanem 2-es és 4-es csakrát kell tisztogatni, érzelmi testet kell tisztogatni minden érintettnél, egymás közötti energetikai kapcsolódásokat kell helyretenni.

boka története

Nagyon hálás vagyok a résztvevőknek, hogy részese lehettem ilyen tapasztalásoknak. Úgy tudom, hogy a boka azóta jobban van, ha nincs is még teljesen rendben, de akihez a boka tartozik, az mindenképpen olyan felismerésekhez juthatott, amik gazdagabbá teszik, és amint megfelelően tudja használni a bokáját, meglehet valamiben másfelé fog lépkedni, mint eddig tette.

boka története

Minden résztvevő nevében köszönöm, hogy leírhattam, mi történt. Szeretném kiemelni, hogy nem róluk írtam, hanem egy jelenségről, ahogy tanítások érkeznek az új energiákkal, hogy segítsék utunkat új irányokba, új meglátásokba, új hozzáállás felé.

boka története

Nem minden arany ami fénylik, és fordítva is igaz: van ami nem fénylik, pedig kincseket rejt, belső kincseket A facebook kristálykoponya csoportban már élő kis videókban mesélek arról, milyen információk érkeznek hozzám a gyógyítói folyamatok megváltozásáról, dimenzió kapukról, ősi kristálykoponyák aktiválódásáról, és további épp aktuális témákról.

Klikk a képre.