Gyorsan alkalmazható és hosszan tart

Közös kenőanyag, Account Options

Sikertörténeteink Hosszabb olajélettartam, megbízható üzemelés A hőközlő rendszerekben alkalmazott hőközvetítő közegek általában ºC-ig használható ásványolaj alapú kenőanyagok.

A magas hőmérséklet és a levegő jelenléte miatt az olajok folyamatosan öregednek, jellemzőik lassan, esetenként ugrásszerűen változnak.

gyógyszerek fájdalomcsillapításra oszteokondrozis esetén

Ezek a változások egy idő után üzemeltetési problémákhoz vezethetnek. A Rikopet Kft.

ízületi fájdalmak esetén nem ajánlott

Az közös kenőanyag vizsgálatok a hőközlő folyadék tönkremenetelét mutatták. A megoldásként javasolt intézkedések megvalósításával a rendszer évek óta zavartalanul üzemel.

Üzemeltetés Új vasúti kenőanyagok újradefiniálják a teljesítményt A  Klüber Lubrication számos, kifejezetten a vasúti ágazat számára kifejlesztett kenőanyagával tud hozzájárulni ahhoz, hogy az olajcsere- és az utánkenési intervallumokat, valamint az alkatrészek éltettartamát meghosszabbítsák, és ezáltal az üzemeltetési költségeket csökkentsék. A vállalat a legújabb fejlesztéseit a jelenleg zajló berlini InnoTrans vásáron mutatja be. A Klüber Lubrication célirányosan tágítja az elérhető határokat. Az új Barrierta L 25 DL Dispers terméket kifejezetten a vonatajtók tömítéseinek kenéséhez fejlesztették ki.

A közösen kialakított megoldással öt éve zavartalanul működik a rendszerünk. Magyari Dániel, műszaki vezető A hőközlő folyadékok lassan végbemenő, természetes elhasználódása üzemeltetési probléma esetén sokkal gyorsabban, ugrásszerűen mehet végbe.

a térd átmeneti ízületi gyulladása

A hőközlő folyadékok élettartama a minőségük mellett nagymértékben függ magától a rendszertől is. Egy nem megfelelően megtervezett és karbantartott rendszer a legjobb minőségű olajat is gyorsan tönkreteszi, élettartamát jelentősen lecsökkenti.

Turbinaolajok Javuló minőség és növekvő termelékenység BANTLEON kiváló minőségű kenőanyagok széles választékát kínálja a gépjárművek és építőipari gépek, valamint a speciális alkalmazások számára számos területen, beleértve a fa-és erdészeti ágazatok, beton-és építőipar, az élelmiszer-termelés,-és fémipar. Fokozza a hatékonyságot az általunk kínált szolgáltatásokkal. Termékeink rendelkezek a legtöbb gyártói elfogadással.

A földgáztelepek üzemeltetésével és energetikai tanácsadással foglalkozó Rikopet Kft. A rövid élettartam és a kapcsolódó üzemelési problémák okainak a kivizsgálását a két cég szakemberei közösen kezdték meg.

Jelentkezési határidő: október A legtöbb ember úgy véli, hogy pusztán karbantartással vagy kenőanyag alkalmazásával biztosítottá válik a berendezések hatékony működése.

A rendszer átvilágítása során több tervezési problémára derült fény. A kazánt távol helyezték el a rendszertől, az összeköttetést biztosító vezetékek az úttest alatt futottak, így az olajcsere során a rendszerben maradó fáradt olaj miatt a friss olaj is használt állapottal indult.

Kedves Látogató!

Gyorsította az olaj öregedését az is, hogy közvetlenül az üzemindulás után — egy hőcserélő hibája miatt — alacsony forrpontú kondenzátum szivárgott a fűtési rendszerbe, amely elkeveredett a friss töltettel. A harmadik kritikus pont az volt, hogy a forró olaj átfolyt a tágulási tartályon, folyamatosan érintkezve a levegővel.

legjobb kézimozdulatok kenőcsei

Az oxidációs folyamatok így nagymértékben felgyorsultak, hozzájárulva az olaj gyors tönkremeneteléhez. A fenti hibák feltárása után az üzem áthelyezte a kazánt, a föld alatti vezetékeket megszüntette, a tágulási tartályt átalakította, tisztítás után a rendszert friss olajjal töltötte fel.

LubCheck laboratóriumába évenként beküldött olajminták az olaj közös kenőanyag a rendszer megfelelő állapotát mutatják — köszönhetően az üzemeltető és kenőanyaggyártó szoros együttműködésének.