Idegmegújulás a pulzáló elektromágneses mezőt tanulmányozó vizsgálat során (Diapulse)

Ízületi elektromágnes, A mágnesterápia története

Tartalom

  ízületi elektromágnes ízületi fájdalmak csontokat okoznak

  A kezelés három különböző fájdalomkontroll-elméleten alapul, melyek mindegyikénél eltérő a frekvenciaspektrum. A kezelés ezért azonnali enyhüléshez vezet, akár krónikus, akár akut stádiumban. Terápiás hatásai a fájdalomcsillapítás mellett a csonttörés gyógyulás, izomrelaxáció és ízületi mobilizáció.

  Az ízületi fájdalom okai Az ízületi fájdalomnak számos oka lehet: Ízületi elektromágnes eredet: ha az ízületi fájdalom egy baleset, esés, ütődés vagy ütközés után jelentkezik, például rándulás, ízület diszlokáció, húzódás vagy túlzott megterhelés esetén. Gyulladás: ha a fájdalom az ízület egy begyulladt részéből ered. Ha az egész ízület érintett, akkor ízületi gyulladásnak nevezzük, míg ha csak a gyulladás az inakat érinti, akkor íngyulladásról beszélünk. Mechanikai eredet: ha a fájdalom eredete ízületi deformálódás vagy az életkor miatti kopás és elhasználódás, mint például oszteoartritisz esetén. Az oszteoartritisz, ami tipikusan 50 éves kor után jelentkezik, leginkább a vállakat, könyököket, csuklókat, kezeket, csípőket, térdeket és lábakat érinti, és az egyik leggyakoribb oka az ízületi fájdalomnak.

  Miért csúcstechnológiás? Az elektromágneses mező, amelyet az applikátorba helyezett tekercs indukál, kölcsönhatásba lép az emberi szervezettel, és depolarizálja a neuromuszkuláris szövetet.

  ízületi elektromágnes arthrosis tünetek, hogyan kell kezelni

  A kiválasztott stimulációs frekvenciától és elektromágnesesmező-intenzitástól függően fájdalomcsillapítás, a beszűkült ízület felszabadítása, a csonttörés-gyógyulás támogatása, illetve izomrelaxáció vagy izomerősítés érhető el.

  Mivel a SIS a neuromuszkuláris szövetet célozza meg, a vázizomrendszer és az idegrendszer krónikus és akut fájdalommal járó kórállapotainak kezelésére alkalmazható. Adott beállítások mellett a mágneses mező és az izom közötti kölcsönhatás kedvező izom-összehúzódáshoz vezet.

  Az ízület körüli izmok ismétlődő összehúzódásával felszabadítható a beszűkült ízület. A helyi vérkeringés és szöveti anyagcsere javítása miatt a SIS már a kezelés elejétől javallott a csonttörések ellátásában. A legyengült izmok megerősítése érdekében a SIS akciós potenciált vált ki a neuromuszkuláris szövetben, és így izom-összehúzódásokat eredményez.

  ízületi elektromágnes fájdalom és ropogás a térdízület kezelésében

  Nagyfrekvenciás ízületi elektromágnes a SIS hatékonyan csökkenti az izomfeszülést, és így spasztikus rendellenességek kezelésére is alkalmazható. Próbáld ki a hazánkban elsőként nálunk megtalálható, SIS mágnesterápiát! Hatásai a fájdalomcsillapítás mellett ízületi elektromágnes csonttörés gyógyulás, izomrelaxáció és ízületi mobilizáció. A kezelés azonnali enyhüléshez vezet, akár krónikus, akár akut stádiumban van az adott sérülés. Kapcsolatfelvétel Időpontfoglalás céljából küldje el adatait, és mi hamarosan jelentkezünk.

  ízületi elektromágnes mit tegyünk, ha a csípőízületei fájnak